سرویس ثبت سفارش کالا

یکی از امکاناتی که امروزه توسط اینترنت و وب در اختیار ما قرار داده است، امکان انجام تعاملات و تراکنش‌های آنلاین است که مزایای بسیار زیادی را به همراه دارد. این مزایا در گستره کاربردی وسیعی شامل کسب ‌وکار، تجارت، عرضه محصولات و خدمات و … جای می‌گیرند. در این میان وقتی صحبت از بازرگانی و تجارت می‌شود، خودبه‌خود کلماتی نظیر کالا، سفارش، سودآوری، کسب‌وکار، مشتری و رضایتمندی نیز مطرح می‌شوند.

دلیل این امر این است که این کلمات، با ساختار بازرگانی گره‌خورده و یک شرکت یا فرد فعال در این زمینه، تمام توان خود را برای موفقیت در فروش کالای بیشتر و جلب رضایت مشتری به کار می‌بندد.

یکی از فرایندهایی که از طریق اینترنت برای یک شرکت بازرگانی قابلیت انجام داشته و بسیار هم مفید و کاربردی است، امکان ثبت سفارش کالا و خدمات است. این فرایند، می‌تواند برای تجارت‌های داخلی و خارجی، گمرک، انبارداری با حجم وسیع و زمینه‌های مرتبط با این‌ها، مورداستفاده قرار گیرد.

بنابراین ثبت سفارش یک کالا از دیدگاه مشتری و بازرگان بسیار سریع و ساده انجام گرفته و از دیدگاه مدیریت این سامانه، قابلیت اطلاع از آخرین وضعیت سیستم، حجم مبادلات، گزارش‌گیری برای گمرک، روند ترخیص کالا و … نیز بسیار ساده قابلیت انجام دارد.

خدمات و فرایندهای ارائه‌شده در ثبت سفارش اینترنتی

قابلیت ثبت سفارش انواع کالا از طریق اینترنت، یک قابلیت بسیار عالی و مناسب است. بسیاری از شرکت‌های فعال در زمینه تجارت و بازرگانی، امکان ثبت سفارش اینترنتی را برای بازدیدکنندگان و مشتریان خود قرار داده‌اند. یکی از امکاناتی که ثبت سفارش اینترنتی با خود به همراه می‌آورد، امکان ارائه مشاوره رایگان به مشتریان است، چراکه دیگر هزینه‌های زیادی برای جذب مشتری و ارائه خدمات برای حضور او خرج نشده و تمرکز شرکت بر روی فروش و ارائه مشاوره به افراد معطوف می‌شود.

نکته مهم دیگر، امکان ثبت سفارش سریع و دریافت مجوز مربوطه به آن در عرض چند ساعت است که این فرایند را بسیار ساده و بهینه کرده است. نکته و مزیت مهم دیگر، امکان دریافت انواع مجوزهای وارداتی در زمان کوتاه است که جای تحسین بسیار زیادی دارد. مجوزهای ورود و ترخیص کالا در عرض چند ساعت و گاهاً چند روز از وزارت راه‎‌وترابری و مسئولین مربوطه اخذ می‌شود و نیازی به حضور فیزیکی درخواست‌دهنده نیست. همچنین شناسه فروشنده برای انجام مبادلات خود از سامانه آنلاین مربوط به این سرویس نیز از طریق اینترنت انجام می‌شود و در صورت نیاز، توکن ثبت سفارش نیز برای او صادر خواهد شد.

بنابراین واضح است که فرایند ثبت سفارش کالا و دیگر ملزومات مرتبط با آن، امروزه در عرض چند ساعت تا چند روز انجام می‌پذیرند.

ثبت سفارش کالاها برای واردات آن‌ها به داخل کشور، به سادگی و تنها از طریق سامانه مربوط به آن انجام خواهد پذیرفت. سفارش واردات کالا در سامانه مرتبط با آن که زیرنظر وزارت بازرگانی ارائه می‌شود، بسیار سریع و بهینه بوده و تنها نیاز به داشتن مدارک مربوطه و مراجعه به سامانه برای انجام مبادله احساس می‌شود. برای این منظور، لازم است که سفارش‌دهنده با ارائه مدارک شناسایی ضروری و کارت بازرگانی معتبر، یک حساب کاربری در سامانه ایجاد کرده و تمامی مبادلات و تراکنش‌های خود را رصد کند. همچنین برای امنیت دسترسی به عملکرد هر فرد در این سامانه نیز، تمهیدات بسیار خوبی اندیشیده شده است که تا حد زیادی خیال افراد را از هرگونه نقض حریم خصوصی یا دسترسی به اطلاعات راحت می‌کند.

مزایای ثبت سفارش کالا به روش اینترنتی

یکی از مزایای اولیه چنین سامانه‌هایی، جلوگیری از هدررفت زمان مراجعه‌کننده و متولی سیستم است که باعث می‌شود یک فرایند در مدت بسیار کوتاهی انجام شده و تمامی سیستم‌های اتوماسیون داخلی نیز، بتوانند در مدت کوتاهی به درخواست‌های مشتریان شامل اعطای مجوزهای لازم و تأییدهای مرحله‌ای، پاسخ دهند. مزیت دیگر، صرفه‌جویی در هزینه‌هاست که باعث می‌شود فرد دیگر نیازی به حضور فیزیکی نداشته و بتواند در مدت کوتاهی، تنها از طریق اینترنت سفارش‌های خود را ثبت کند. مزیت مهم دیگر، پیشروی در زمینه دولت الکترونیک و جامعیت خدمات ارائه‌شده برای شهروندان است که باعث پیشرفت کشور در زمینه‌های استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌شود.

همچنین از طریق سامانه‌های ثبت سفارش کالا، قابلیت ارائه گزارش‌های دقیق و لحظه‌ای برای درخواست‌کننده وجود دارد که بسته به نیاز او می‌تواند پارامترهای مختلفی داشته باشد. از گزارش‌های سیستمی برای مدیران شرکت‌های بازرگانی نیز می‌توان توسط داده‌کاوی، اطلاعات بسیار مهم و کاربردی‌ای استخراج کرد که برای تصمیمات آینده سازمانی مورداستفاده قرار گیرد.

بنابراین ثبت اینترنتی سفارش کالاها، یک راه‌حل عالی است که توسط اینترنت در اختیار ما قرار گرفته است. این فرایند توانسته است که بسیاری از چالش‌های موجود در روش‌های سنتی ثبت سفارش را که بیشتر شامل غیر بهینگی فرایندها و هدر رفت زمان و انرژی افراد می‌شد، را برطرف کند. در پایان باید گفت که ثبت سفارش اینترنتی کالاها، جزو راهکارهای بسیار مناسب در زمینه تجارت و بازرگانی است که باعث می‌شود گام مهمی در زمینه افزایش رضایت مشتریان از طریق کوتاه کردن فرایند ثبت سفارش و طی کردن مراحل مرتبط با آن انجام گیرد.

برخی از خدمات واحد ثبت سفارش

مشاوره رایگان

ارائه مشاوره رایگان ثبت سفارش به صورت تلفنی و حضوری

اخذ شناسه فروشنده

از سامانه آنلاین شناسه فروشندگان فیدا در سایت ثبت سفارش

اخذ مجوز

ثبت سفارش بازرگانی اقلام به صورت یک روزه

دریافت توکن

دریافت توکن ثبتارش از طریق سیستم اینترنتی ثبتارش

دریافت مجوزهای وارداتی

غدا و دارو، انرژی اتمی، تنظیم مقررات، جهاد کشاورزی و …

انجام امور اظهارحمل

انجام کلیه امور اداری مربوط به اظهارحمل در سامانه‌های مربوطه

اخذ مجوز ورود و ترخیص

از وزارت راه وترابری در حداقل زمان ممکن بدون نیاز به مراجعه

ارائه خدمات بازرگانی

ارائه کلیه خدمات مربوط به امر بازرگانی در سامانه‌های مربوطه

ثبت سفارش واردات کالا

شرکت بازرگانی در راستای تسهیل امور واردات کالا برای بازرگانان و تجار خدمات ثبت سفارش واردات کالا را انجام می دهد. ما به عنوان یک شرکت خدمات بازرگانی می توانیم شما را در تمامی زمینه های صادرات و واردات یاری نماییم که ثبت سفارش کالا یکی از خدمات گسترده ما می باشد.

ثبت سفارش واردات کالا در سامانه ثبت سفارش وزارت بازرگانی

شرکت بازرگانی در راستای تسهیل امور واردات کالا برای بازرگانان و تجار خدمات ثبت سفارش واردات کالا را انجام می دهد. ما به عنوان یک شرکت خدمات بازرگانی می توانیم شما را در تمامی زمینه های صادرات و واردات یاری نماییم که ثبت سفارش کالا یکی از خدمات گسترده ما می باشد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت سفارش کالا

کارت بازرگانی معتبر

عضویت وزارت بازرگانی

(ثبت نام کارت عضویت)

اخذ مجوزهای قانونی

براساس کتاب مقررات صادرات واردات

پروفرما

اصل پروفرما + کپی آن.

کاتالوگ یا بروشور

ارائه آنالیز برای برخی کالاها

درج شرایط ذیل در پروفرما ضروری است:

  • نام و آدرس کامل خریدار (شماره تلفن و فاکس)
  • نام و آدرس کامل فروشنده (شماره تلفن و فاکس)
  • مشخصات کامل کالا
  • قیمت واحد کالا ـ قیمت فوب(FOB) ـ مبلغ کرایه حمل
  • مقدار، وزن ،‌ تعداد و نوع بسته بندی کالا
  • نام کشور ذینفع (فروشنده) و نام کشور تولیدکننده کالا
  • نام کشور مبداء حمل ، محل بارگیری ، وسیله حمل و مهلت حمل
  • نام ارز مورد معامله و نحوه پرداخت وجه کالا
  • نام مرز ورودی و گمرک مقصد
  • شماره و تاریخ صدور پروفرما و امضای آن به همراه تاریخ انقضا
  • درج شماره استاندارد یکی از استانداردهای مورد قبول موسسه استاندارد ایران و اعلام انطباق کالا با استاندارد مذکور در مواردی که کالا مشمول فهرست استانداردهای وارداتی اعلام شده می باشد.
  • ارائه ترجمه رسمی برای پروفرماهای غیر از زبان فارسی و انگلیسی
  • ارائه کاتالوگ جهت ماشین آلات و بعضی از کالاهای مصرفی و بروشور یا آنالیز برای بعضی کالاهای شیمیایی که مشخصات کالا در پروفرما گویا نباشد.
فهرست